خبر دقیق، متوازن و بی‌طرف را از خبرگزاری حاما دنبال کنید

‎رویترز: هکر‌های ایرانی با تولید آگهی استخدام جعلی تله امنیتی ایجاد کردند !

‎رویترز: هکر‌های ایرانی با تولید آگهی استخدام جعلی تله امنیتی ایجاد کردند !

رویترز به نقل از تحقیقات شرکت امنیت سایبری ماندیانت (Mandiant) آمریکا، زیرمجموعه‌ای از آلفابت گوگل گزارش داد که گروهی از هکرهای ایرانی برای جذب مقامات امنیتی از ایران، سوریه و لبنان، آگهی اسخدام جعلی ایجاد کردند.

خبرگزاری‌حاما: در بیانیه ماندیانت آمده است: «داده‌هایی که این کارزار جمع‌آوری کرده است احتمالا به تلاش وزارت اطلاعات برای شناسایی افرادی که مایل به همکاری با دشمنان جمهوری اسلامی هستند، کمک کرده است.»

جامعه امنیت سایبری این گروه هکری را با عنوان APT42 یا «بچه‌گربه دلربا» (CharmingKitten) می‌شناسد و قویا گمان می‌رود که این گروه با سازمان اطلاعات سپاه پاسداران مرتبط است.

براساس این گزارش، این هکر‌ها با گروه APT42 یا «بچه‌گربه ملوس» که پیش‌تر به رخنه به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ متهم شده بود، مرتبط هستند. این گروه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارتباط دارند و اف‌بی‌آی می‌گوید که همچنان برای نفوذ در انتخابات آمریکا تلاش می‌کند.

در بیانیه ماندیانت آمده است: «داده‌هایی که این کارزار جمع‌آوری کرده است احتمالا به تلاش وزارت اطلاعات برای شناسایی افرادی که مایل به همکاری با دشمنان جمهوری اسلامی هستند، کمک کرده است.»

بنابر تحقیقاتی که پیش‌تر درباره APT42 انجام شده است، این گروه با استفاده از بدافزار‌های جاسوسی که بر روی تلفن همراه کنشگران و معترضان ایرانی نصب کرده‌اند، از آن‌ها به جاسوسی پرداختند. بسیاری از این کنشگران و معترضان با فاصله اندکی از حمله هکری این گروه، یا زندانی شدند و یا مورد تهدید فیزیکی قرار گرفتند.

‎جان هالتکیست، تحلیل‌گر ارشد موسسه امنیت سایبری «مندیانت» با اشاره به این تحقیقات گفت: «جنبه بسیار خطرناک APT42 این است که آن‌ها سابقه هدف قرار دادن فیزیکی افراد را دارند.»

‎سخنگوی نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل درباره اتهام دست‌ داشتن تهران در حمله هکری به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ پیش‌تر گفته بود: «دولت جمهوری اسلامی ایران قصد یا انگیزه‌ای برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده ندارد.»

این عملیات به‌گونه‌ای جلوه داده می‌شد که به‌نظر برسد اسرائیل آن را کنترل می‌کند. هدف از این اقدام شناسایی افرادی در خاورمیانه بود که مایل به فروش اطلاعات محرمانه به اسرائیل و دیگر دولت‌های غربی بوده‌اند و افراد نظامی و اطلاعاتی مرتبط با متحدان جمهوری اسلامی در منطقه را هدف گرفته است.

‎این درحالی است که سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ پیشتر جمهوری اسلامی را به این اقدام متهم کرده بود.

فرخنده لنکر ابراهیمی
#Hama-News-خبرگزاری‌حاما

Input your search keywords and press Enter.